Fogászati állapotfelmérés - Fogcentrum Kőbánya

Fogászati állapotfelmérés

Miért fontos és mi történik a fogászati konzultáción?

Sok betegség okozója a fog

Fogaink és a szájüreg állapota hozzájárul egészségünkhöz. Számtalanszor hallhatjuk, hogy bizonyos betegségek kiinduló pontja a rossz fog volt. Sokszor ezek a megbúvó problémák nem jelentkeznek fogfájdalommal, mégis a vizsgálatokon kiderül, hogy a szervezetünkben lévő betegséget a fog okozta.

A fogászati állapotfelmérés céljai

  • tájékoztatást adni a fogazat jelenlegi állapotáról
  • feltárni a szabad szemmel nem látható gócpontokat
  • információt adni a szükséges kezelésekről
  • megtervezni az esztétikai beavatkozásokat

Mi történik az ingyenes állapotfelmérés során?

Ön a fogászati állapotfelmérésen megismerkedik a fogorvossal, a rendelővel. A fogorvos az Ön igénye és fogai jelenlegi állapota alapján kezelési tervet készít a szükséges kezelésekről és az árakról is ekkor kap részletes információt. Így pontosan tudni fogja, hogyha belevág fogai rendbetételébe, időben és költségekben mire kell számítania.

A fogászati konzultáció jó hangulatban szokott telni. Kollégáink tudják, hogy a páciensek sokszor feszengve jönnek el a rendelőbe. Főleg első alkalommal. Így fontos, hogy amennyire csak lehet, látogatását feszültségmentessé tegyük. Ez fontos ahhoz, hogy a későbbiekben már „ismerősként” lépjen be a rendelőnkbe.

Nincs kötelezettsége

Nálunk a fogászati állapotfelmérés és szaktanácsadás ingyenes és kötelezettség mentes. Ezzel segítünk, hogy könnyebben tegye meg az első lépést és bejelentkezzen hozzánk. Ismerkedjen meg kezelőorvosával és, ha úgy dönt, szívesen járna hozzánk, örömmel várjuk vissza egy következő időpontban a megbeszélt fogászati kezelésre.

Ne várjon tovább, kérjen időpontot az alábbi gombokra kattintva, vagy hívja rendelőnket a 06-1-709-1900 vagy 06-70-420-5691 telefonszámokon.

Foglaljon időpontot!

Kérjen visszahívást!