Fogorvos félelem - Fogcentrum Kőbánya

Félelem a fogorvostól

Hogyan győzheti le félelmét a fogorvostól?

Fogorvoshoz járni nem tartozik a legjobb időtöltéseik közé. Halogatjuk, és minden másra van időnk, csak erre nem. A lelkünk mélyén viszont tudjuk, ha nem tesszük ezt meg, a helyzet csak rosszabb lesz. Ha felmerül bármilyen fogászati probléma, az magától nem oldódik meg, fogorvos segítsége szükséges hozzá.

Mi a megoldás?

Fontos végiggondolnunk, hogy mi a legrosszabb, ami fogainkkal történhet. És mi odáig el akarunk-e jutni. Jobb lenne inkább erőt venni magunkon és megtenni az első lépést afelé, hogy fogazatunk egészségessé váljon. Ez az első lépés talán a legnehezebb. De tapasztalatból tudjuk, hogy e lépés után már sokkal gördülékenyebben megy a dolog. Már megismerte a rendelőt, már találkozott a fogorvossal. A barátságos környezetben nyitottan fordulhat felénk, célunk, hogy feszültségmentessé tegyük látogatását. Ez segít abban, hogy feloldódjon a félelme.

Tegye meg az első és legnehezebb lépést.

Jöjjön el hozzánk.

A fogászati állapotfelmérés ingyenes és teljesen kötelezettségmentes. Ha úgy dönt minket választ, szeretettel várjuk vissza Önt a további fogászati kezelésekre.

Ne várjon tovább, kérjen időpontot az alábbi gombokra kattintva, vagy hívja rendelőnket a 06-1-709-1900 vagy 06-70-420-5691 telefonszámokon.

Foglaljon időpontot!

Kérjen visszahívást!