Fémkerámia korona, porcelán korona ár 35000 Ft/tag, fogpótlások

Fémkerámia fogkorona, porcelán korona, Fogpótlás

Tartós és esztétikus megoldás foghiányra, sérült fogakra, magas minőségű fogpótlás

Jóízűen mosolyogni. Van, aki szeretne, de nem mer.

A jó megjelenésünkhöz hozzátartozik a szép és rendezett fogsorunk. Az egészségünkhöz pedig a megfelelően funkcionáló fogazatunk. Foghiánynál vagy nagymértékben sérült fogaknál fogpótlás készítése jöhet szóba.

Mikor van szükség a fogpótlásra?

Egyrészt hiányzó fog miatt rágóképességünk csökken, hangképzésünk megváltozik, a foghiánnyal szomszédos illetve a túloldali állcsontban lévő fogak elkezdenek vándorolni a szabad hely irányába. Emellett esztétikailag nem szép a hiányos fogsor. Másrészt vannak olyan esetek, amikor a fog olyan mértékben sérült, például nagy kiterjedésű tömés miatt, hogy már rendelői anyagokkal, betéttel nem lehet helyrehozni, felépíteni a fogat.

Mi az a fémkerámia vagy porcelán korona és híd?

A fémkerámia (porcelán) fogkorona és híd a rögzített fogpótlások közé tartozik. Felépítését tekintve egy fém sapkából és az erre ráégetett kerámia anyagból áll. Ez kerül rá az előkészített fogcsonkokra. Az elkészítés menete: A pótlás megtervezése után a fogpótláshoz szükséges fogakat csiszolással előkészítik. Ezután lenyomat készül a fogsorról és fogtechnikus készíti el az egyedi fogpótlást. A fémkerámia (porcelán) koronák és hidak olyan formát és színt kapnak, mint a fogsorban elhelyezkedő többi fog. Így esztétikáját tekintve, beleolvad a környezetébe.
Különálló fogaknál a fogcsonkokra egyesével van ragasztva a korona. Hiányzó fog esetében a foghiány két oldalán lévő fogakra kerülnek rá a koronák és összekötik a kettőt egy áthidalással. Ez úgy van kialakítva, hogy nem lehet észrevenni a foghiányt.

Nincs kötelezettsége

Rendelőnkben a fémkerámia korona nikkelmentes fémötvözetből készül és színhű, magas minőségű kerámia anyaggal van leplezve. Fogtechnikusunk munkája során olyan porcelán fogakat kapnak pácienseink, amelyekről nem lehet észrevenni, hogy pótlás. Jelentkezzen be hozzánk, hogy egy ingyenes állapotfelmérésen elmondjuk Önnek a fogpótlási lehetőségeket!

Ne várjon tovább, kérjen időpontot az alábbi gombokra kattintva, vagy hívja rendelőnket a 06-1-709-1900 vagy 06-70-420-5691 telefonszámokon.

Foglaljon időpontot!

Kérjen visszahívást!